a venit iarna...

IN CURAND VINE SI MOS CRACIUN...

7%

reducere la carti si rechizite!

Descopera produsele noastre

participa la promotie si primesti 7% discount pentru toate produsele din magazinul nostru cu exceptia celor din categoria „Office”

Intra in magazin, alege ce cadouri vrei sa oferi la sfarsitul acestui an, ce iti trebuie pentru inceperea noului an si foloseste cuponul „icr-2018” la incheierea cumparaturilor, astfel vei beneficia de o reducere de 7%!

Promotie „Craciun 2018” – reduceri de 7% in perioada 5 decembrie – 31 decembrie 2018!

Cumpara in perioada 5 decembrie – 31 decembrie 2018 carti si rechizite din magazinul www.uzinadecarte.ro si beneficiezi de un discount de 7% pentru orice produs cu exceptia celor din categoria "Office".

Discountul nu se aplica produselor care beneficiază de reduceri punctuale pe site-ul www.uzinadecarte.ro si pachetelor promotionale.

Pentru a putea fi informati de viitoarele campanii promotionale si pentru a primi cupoanele de reducere, clientii noi trebuie sa se inregistreze ca utilizatori pe site-ul www.uzinadecarte.ro

Inainte de finalizarea comenzii, cumparatorul trebuie sa introduca codul cuponului si sa acceseze optiunea „Aplica Cupon”.
Discountul se aplica la valoarea totala a produselor achizitionate de cumparator care intra in respectiva categorie de reducere si va fi evidentiata in sectiunea total comanda.

Cupoanele de reducere pot fi utilizate pentru mai multe comenzi pana la data incheierii promotiei.

noutati in librarie

descopera noile titluri din libraria noastra

carte pentru copii

thriller

science fiction