Reducere!

Cartea Pasarilor Pentru Copii

Thornton W. Burgess

49,98lei

-15%

 

Parintii, dascalii si copiii sunt invitați cu entuziasm in minunata aventura a iepurasului Peter prin lumea prietenilor sai inaripati, care, odata cu sosirea primaverii se intorc pe meleagurile lor.

Stoc epuizat

Marci:Prospero

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

Cumparand acest produs veti castiga
49 Puncte in Puncte de Loialitate

În peripețiile sale de-a lungul celor patru anotimpuri, interacționând cu o mare varietate de specii, aproape 100, printre care vrabia Glas-dulce, sturzul Melodiosul, prepelița Bob cel alb, pasărea albastră Fermecătorul, ciocârlia urechiată Hoinara, pitulicea Spiriduș, lăstunul de mâl, graurul pistrui, cucul Cioc-negru, ciocănitoarea Toboșar, cioara Negruța, Bufnița Buhuhu, pescarușul gulerat Galăgiosul, uliul porumbar Spaimă, șorecarul Coadă-roșie, gaița Sammy, pițigoiul Tommy, alaturi de multe alte păsări care se perindă prin Livada Veche, Pădurea Verde și prin Luncile Verzi, ghizii noștri, curiosul ingenuu, iepurașul Peter împreună cu impetuoasa atotștiutoare, pănțărușa Jenny, învață, alături de micul cititor, desigur, curiozități despre aspectul fizic și penajul acestora, obiceiurile și comportamentul lor, preocupările, temperamentul și interacțiunea dintre ele, hrana si adăpostul lor, construirea cuiburilor, migrația, relațiile de rudenie, asemănări și deosebiri.
Adorabile prin modul de evocare, apelativele, unicitatea si diversitatea lor, prin trăsăturile morale care le însuflețesc, entuziasmul, hărnicia, afecțiunea, simțul responsabilității, fidelitatea, și prieteșugul lor, este cu neputință ca acestea să nu cucerească inimile micilor iubitori ai naturii, care vor fi surprinși și amuzați, dar mai ales inspirați.

Cu scopul de a le stârni interesul, de a-i familiariza și a întări legăturile de prietenie și dragoste dintre ei și păsări, autorul introduce copiii în universul fascinant al păsărilor, printr-un studiu științific îmbrăcat cu măiestrie în straie de poveste.

Thornton Waldo Burgess, cunoscut naturalist american, a iubit frumusețea naturii si vietățile ei, într-atât încât a scris despre ea de-a lungul vieții sale un număr impresionant de 170 de cărți si 1,500 de articole, care au apărut în reviste populare și de specialitate.
O parte dintre cărțile lui sunt îngrijite în limba română în colecția „Iepurașul Peter”. Ele îmbină într-un mod excepțional expertiza sa științifică cu harul de povestitor.

Informații adiționale

Greutate0.15 kg
autor

ilustratie

format/marime

17 x 22,5 cm

editura

numar pagini

80

coperta

cartonata

limba

gen

,

varsta