Nodul Talharului - O poveste din Hanul Pungasilor
Nodul Talharului – O poveste din Hanul Pungasilor
Evaluat la 0 stele din 5

Nodul Talharului – O poveste din Hanul Pungasilor

Kate Milford

44,90lei

Colectia Corint Junior

Seria Hanul Pungasilor

Fantome, o rapire, o echipa de copii-detectivi si secrete de familie compun acest nou roman, de sine statator, proiectat in lumea deja cunoscuta a cartilor bestseller Hanul Pungasilor.

Click pentru a rasfoi cartea

3 în stoc

Marci:Corint

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

Cumparand acest produs veti castiga
44 Puncte in Puncte de Loialitate

Marzana si prietena ei cea mai buna, Nialla, se plictisesc. Intr-un oras in care regulile obisnuite nu se aplica, s-ar crede ca aventura e prezenta peste tot. Totusi, lor nu li se intampla nimic interesant. Insa, atunci cand parintii Marzanei sunt cooptati pentru a ajuta la rezolvarea unui caz de rapire greu de inteles, Marzana si Nialla au parte de actiune din belsug—doar ca nu trebuie sa se afle ca s-au implicat in aceasta poveste.

Ele aduna in jurul lor un grup de copii-detectivi cu abilitati speciale—inclusiv un magician, un maestru al camuflarii si fiica-fantoma a unui capitan de vas—pentru a lua parte la teribila cursa contracronometru: suma ceruta pentru rascumparare e imposibil de platit, iar termenul-limita se apropie!

Dar, intr-un loc in care nimic nu e ceea ce pare a fi—de la arhitectura care se schimba peste noapte, la profesorul suplinitor de matematica si chiar la parintii Marzanei—devine repede clar ca pana si rapirea ar putea sa aiba alte substraturi. Sunt multe enigme de dezlegat si multe lucruri de descoperit despre familiile lor si despre ei insisi, iar tinerii detectivi nu au timp de pierdut!

„Nodul Talharului este plin de enigme si de rasturnari de situatie surprinzatoare.” – Washington Post

„Intrigi, doritori de aventura curajosi si niste fier suspect de ingenios… Cititorii cu spirit de observatie se vor bucura sa stranga laolalta indiciile pentru a descalci nodurile alaturi de membrii Nodului… O poveste fascinanta si complexa despre prietenie si o misiune de salvare.” – Kirkus

„Un joc de inteligenta cu adevarat intortocheat, plin de puzzle-uri, piste false si aventura, bine echilibrat in ceea ce priveste ponderea emotionala, perfect pentru publicul aflat la varsta gimnaziului… Povestile din Nagspeake ale lui Milford sunt intotdeauna o incantare, dar aceasta, cu subiectul ei dens si inteligent, cu o crestere emotionala incurajatoare si un cadru dinamic, straluceste puternic.” – Booklist

Informații adiționale

Greutate0.6 kg
Dimensiuni20 × 13 cm
autor

colectie

,

coperta

softcover

editura

limba

numar pagini

496

serie