Reducere!

Viata Secreta a lui Daisy Fitzjohn

Tania Unsworth

26,91lei

-10%

 

colecția Aventură și Mister

Captivanta si tulburatoarea aventura a lui Daisy Fitzjohn, fetita de 11 ani ramasa singura si nestiuta de nimeni pe uriasa proprietate, te va tine neindoielnic cu sufletul la gura pana la final.

 

Stoc epuizat

Marci:Corint

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

[wr_product_points_preview]

 O noua carte din seria Aventura si Mister – Viata secreta a lui Daisy Fitzjohn

Daisy Fitzjohn locuiește cu mama ei la Brightwood Hall, un conac imens, ajuns în paragină. S-a născut într-una dintre numeroasele lui camere și n-a pus niciodată piciorul afară din curte.

Atunci când mama ei se duce la cumpărături și nu se mai întoarce, Daisy rămâne complet singură. Apoi vine un străin, cu o valiză și cu un secret care amenință întreaga ei lume.


Fragmente din carte

„În viața lui Daisy existau două lumi. Lumea de dincolo și cea de la Brightwood Hall. Și doar Brightwood Hall, cu labirintul său de încăperi, cu numeroasele animele, arborii seculari și ungherele tainice, îi părea să existe aievea.

Vedea lumea de dincolo, dar o simțea ca pe-un tărâm îndepărtat. Știa că acolo, departe, există orașe mari și mici, râuri și munți, milioane de oameni care-și trăiesc viețile. Știa de ele numai din cărți și din poveștile citite. Era foarte curioasă, firește, și pe măsură ce creștea avea tot mai multe întrebări. Dar răspunsurile la aceste întrebări păreau la fel de ireale ca lumea de dincolo. Brightwood Hall era singurul loc în care trăise vreodată sau căruia simțise că-i aparține, iar acum stătea dinaintea porților sale, uitându-se lung, așa cum s-ar uita un peștișor din lacul său la malul ciudat și îndepărtat. În cele din urmă se întoarse și o porni spre casă.

Poate că mama uitase ceva la magazin și fusese nevoită să se întoarcă.

Era o explicație evidentă. Mama nu putea suna să-i spună, pentru că nu mai avea telefon. Renunțase la el cu trei ani în urmă, cam în perioada în care aruncase și televizorul. Lui Daisy îi păruse rău de televizor. Se uita la desene animate și la emisiuni despre animale. Dar mama hotărâse că nu mai au nevoie de televizor.”

Informații adiționale

Greutate0.37 kg
autor

colectie

editura

gen

coperta

cartonata

format/marime

13 x 20 cm

numar pagini

288

varsta

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Viata Secreta a lui Daisy Fitzjohn”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *