Reducere!

Manual de Chiromantie

Valter Curzi

13,50lei

-10%

 

O carte deosebit de atractivă atât pentru initiați, cât și pentru neinițiați, cu imagini relevante și explicatii clare, completată de o foarte interesantă anexă, care cuprinde extrase din studiul domnișoarei Marie Adelaide Le Normand, faimoasa chiromantă a lui Napoleon Bonaparte.

Stoc epuizat

Marci:Lider

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

[wr_product_points_preview]

„Cunoaște-te pe tine însuți”, a spus Socrate, accentuând importanța întelegerii propriei personalități în vederea anulării laturilor ei negative și, concomitent, a stimulării celor pozitive.
Mâna, o oglindă a eului, a fascinat omenirea dintotdeauna, iar arta citirii în palmă s-a dezvoltat treptat, cu legi și teorii formulate de unele dintre cele mai strălucite minți ale tuturor timpurilor.
Chiar și scepticii sunt tentați uneori să urmărească formele munților și liniilor ce pot furniza atâtea informații despre caracter si destin.
Culturile indiană, chineză și egipteana au pus bazele practicii denumite ulterior, de greci, chiromanție. În evul mediu s-a bucurat de o mare popularitate, fiind studiată intens de unii dintre cei mai de vază medici, clerici și filozofi ai epocii. A fost predată chiar și în universități.
În acest instructiv Manual de chiromanție, cititorul va găsi detalii despre:
– legile numerice care descifrează și interpretează mâna și universul;
– cei 9 munți ai palmei;
– liniile principale și secundare;
– alte semne: semiluni, cruci, pătrate;
– semnificațiile date de formă si dimensiunile degetelor și falangelor.

Informații adiționale

Greutate0.23 kg
autor

editura

gen

varsta

coperta

softcover

format/marime

13 x 20 cm

numar pagini

176