Reducere!

Somelierul. Un Altfel de Manual.

Associazione Italiana Sommelier

80,10lei

-10%

 

Mâncarea și Vinul

volumul al II-lea

Cele mai avizate recomandări în ceea ce priveste asocierea vinului cu mâncarea, într-o carte ilustrată.

Stoc epuizat

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

[wr_product_points_preview]

Somelierul – un altfel de manual este al II-lea volum Mâncarea și vinul, volum editat de Organizația Somelierilor din România, 2011.

Cartea „Mâncarea și vinul” este o traducere de Marian Timofti și Ștefan Timofti după „Il cibo e il vino”, carte apărută sub patronajul Associazione Italiana Sommelier (AIS).

Dacă descoperirea lumii vinului reprezintă întotdeauna o aventură fascinantă, asocierea acestuia cu mâncarea prilejuiește, de cele mai multe ori, experiențe foarte interesante, deseori provocatoare și incitante.

Această enciclopedie gourmet, care nu este o culegere de rețete, reprezintă un eveniment editorial major pentru gastronomia românească. Chiar dacă pare un manual adresat strict somelierilor, de fapt cartea se adresează oricui apreciază preparatele culinare de calitate, însoțite de vinuri pe măsură.

Fiecare subiect a fost tratat astfel încât să trezească curiozitatea pentru cunoașterea mâncărurilor, atât teoretică cât și senzorială, folosindu-se o multitudine de fotografii, tabele și scheme de prezentare.

După citirea volumului „Mâncarea și vinul” vom înțelege mult mai bine ce să cerem și la ce să ne așteptăm de la o masă la restaurant, cartea nefiind un simplu manual ci, mai mult decât atat, o serioasă lucrare de cultură generală gastronomică.

Este o carte strict necesară somelierilor, dar foarte utilă tuturor iubitorilor de gastronomie, bucătarilor și restaurantelor.

Informații adiționale

Greutate0.5 kg
autor

gen

,

coperta

cartonata

format/marime

16,5 x 23,5 cm

numar pagini

496

varsta

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Somelierul. Un Altfel de Manual.”

Adresa ta de email nu va fi publicată.