Reducere!

Destin in Bataia Vantului

Evghenia Ghinzburg

30,26lei

-10%

 

colecția Corint Istorie

„Un volum care trebuie să stea alături de memoriile Nadejdei Mandelștam și de Arhipelagul Gulag al lui Aleksandr Soljenițîn.”

Hannah Arendt

Stoc epuizat

Marci:Corint

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

[wr_product_points_preview]

Această carte a apărut cu sprijinul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc. Conținutul volumului nu reprezintă obligatoriu poziția oficială a Institutului.

La sfârşitul anilor 1930, Evghenia Ghinzburg era un membru loial şi foarte activ al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice. Totuşi, ca atâţia alţii care au suferit în timpul regimului de teroare instaurat de Stalin, a fost arestată – în temeiul unor acuzaţii fabricate, potrivit cărora ar fi fost o teroristă troţkistă şi o contrarevoluţionară – şi condamnată la închisoare.

Cu o grijă impresionantă pentru detalii, o putere de fier şi un spirit de neînvins, Ghinzburg povesteşte despre anii, zilele şi minutele îndurate în penitenciare şi lagăre de muncă, inclusiv cei doi ani petrecuţi în izolare impusă, singură în celulă. O relatare clasică despre supravieţuire, Destin în bătaia vântului este considerată una dintre cele mai importante mărturii despre regimul lui Stalin.

„Din punct de vedere istoric, volumul reprezintă un autentic record. Din punct de vedere uman, este o poveste pentru toate timpurile.” – THE NEW YORK REVIEW OF BOOKS

 

Informații adiționale

Greutate0.6 kg
autor

colectie

editura

gen

, ,

varsta

coperta

softcover

format/marime

13 x 20 cm

numar pagini

512

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Destin in Bataia Vantului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *