Reducere!

Evadare din Lagarul 14 – Incredibila Odisee a unui Om din Coreea de Nord Pana in Lumea Libera

Blaine Harden

23,84lei

-10%

 

„O poveste captivantă, spusă fără menajamente.”

Bill Keller, THE NEW YORK TIMES

Stoc epuizat

Marci:Corint

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

Cumparand acest produs veti castiga
23 Puncte in Puncte de Loialitate

Bestseller New York Times, publicat în 22 de ţări

Autorul a fost a fost distins în Franţa cu Marele Premiu al biografiei politice (Le Grand Prix de la biographie politique) pentru acestă carte

Filmul LAGĂRUL 14: ZONĂ DE CONTROL TOTAL regizat de Mark Wisse a fost desemnat Cel mai bun film politic în cadrul Festivalului Internaţional de Film – CINEPOLITICA (Bucureşti, 2-7 aprilie 2013)

„În Lagărul 14, nimic nu amintea de normalitate. Nimic bun nu era de aşteptat de la ziua de mâine, în afara nădejdii într-o masă care să îţi umple stomacul – întotdeauna aceeaşi, anume o mână de mălai şi un blid de ciorbă din varză acră, primite de la cazan, la capătul unei zile de muncă istovitoare. Nicio speranţă, niciun alt gând. O lume în care singura certitudine era aceea că poţi oricând să fii pedepsit, că moartea te priveşte întotdeauna din spate şi te aşteaptă, răbdătoare, ca pe o pradă sigură.” – MARIUS OPREA

Lagărele de muncă din Coreea de Nord au o existenţă mult mai îndelungată decât a Gulagului sovietic şi a lagărelor de concentrare naziste. Chiar dacă fotografiile făcute din satelit sunt mai mult decât grăitoare, guvernul nord-coreean neagă prezenţa acestor închisori. Nicio persoană născută în lagăr nu a reuşit vreodată să evadeze – nimeni, cu excepţia lui Shin Dong-hyuk, care a scăpat din acel infern şi a povestit ce se întâmplă acolo.

În Evadare din Lagărul 14, un bestseller publicat în 22 de ţări, printre care Brazilia, Japonia, Rusia şi China, jurnalistul american Blaine Harden dezvăluie secretele celui mai represiv sistem totalitar din lume, prin intermediul relatării înfiorătoare a lui Shin, un băiat care nu ştia nimic despre lumea de afară, devenise de mic un turnător şi fusese obligat să asiste la execuţia familiei sale.

O poveste despre suferinţă şi curaj, supravieţuire şi speranţă, cartea de faţă este o mărturie şocantă despre evenimentele din spatele gardului electrificat.

„O carte remarcabilă, care ar trebui să facă parte din bibliografia oricărei programe de liceu şi a orelor de educaţie civică din facultăţi”. – THE SEATTLE TIMES

 

Informații adiționale

Greutate0.3 kg
autor

editura

gen

,

varsta

coperta

softcover

format/marime

13 x 20 cm

numar pagini

240

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Evadare din Lagarul 14 – Incredibila Odisee a unui Om din Coreea de Nord Pana in Lumea Libera”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *