Secretele lui Napoleon
Secretele lui Napoleon

Secretele lui Napoleon

Pierre Branda

29,99lei

Colectia Secretele Istoriei

O carte ce ofera posibilitatea de a descoperi multiplele fatete ale unui om de exceptie, privit in deplina sa intimitate, prin raporturile de autoritate cu subalternii sai, cu femeile, cu familia sa.

3 în stoc

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

Cumparand acest produs veti castiga
29 Puncte in Puncte de Loialitate

Glorioasa epopee a unui obscur locotenent corsican, devenit peste noapte fondatorul unui imens imperiu, a fascinat dintotdeauna. Insa in ciuda numeroaselor lucrari care ii sunt dedicate, Napoleon ramane in continuare o enigma a istoriei. Cine a fost el cu adevarat?
Datorita autorului, Pierre Branda, descoperim multe informatii inedite: ce se afla dincolo de mitul cultivat al acestei persoanlitati de prim rang, talentele, meritele, dar si slabiciunile ori contradictiile sale, zvonurile referitoare la identitatea tatalui sau, starea maladiva a unui barbat vesnic indragostit, sensibil si vulnerabil, obsesia lui pentru detaliu, care-l determina sa caute sa controleze absolut totul la palat, pasiunea sa pentru manipularea oamenilor, ce a facut din el un suveran adulat si temut. Este misterios, impetuos, socant, imprevizibil, dar si paranoic.

Informații adiționale

Greutate0.3 kg
Dimensiuni20 × 13 cm
autor

colectie

coperta

softcover

editura

limba

numar pagini

256