Reducere!

Oaspetele Papei

Vladimir Volkoff

18,00lei

-10%

 


Stilul romanului, plin de culoare și percutant, dezvăluie un scriitor erudit, inteligent și perspicace, care mânuiește arta scrisului subtil cu vigoarea, ironia și sarcasmul unui creator cu sclipiri de geniu.


 

Stoc epuizat

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

[wr_product_points_preview]

Cine a citit Maestrul și Margareta, Frații Karamazov sau Crimă și pedeapsă, va fi cucerit, cu siguranță, și de Oaspetele Papei a lui Vladimir Volkoff.

O carte tulburătoare, a cărei intrigă servește drept pretext autorului pentru a expune într-o manieră documentată ideea progresistă a unificării Bisericii catolice cu cea ortodoxă. Plecând de la asasinarea de către Mafie a Mitropolitului de Leningrad, în fapt general KGB, după primirea în audiență la Papa Ioan Paul I, și el decedat la scurt timp, Volkoff prezintă sub forma unui roman polițist idei profunde legate de evoluția celor două Biserici de-a lungul secolelor.

Acțiunea se desfășoară în două planuri politice distincte: KGB și Rusia sovietică, pe de o parte, și Italia catolicismului fervent și a Mafiei tentaculare, pe de altă parte.

Informații adiționale

Greutate0.56 kg
autor

gen

,

editura

varsta

coperta

softcover

format/marime

13 x 20 cm

numar pagini

432