Reducere!

Principiul Dominoului

Adam Kennedy

13,50lei

-10%

 

colecția Romane celebre

Acţiunea romanului este o cursă disperată a nervilor, urcând spre cel mai zguduitor şi de neuitat punct culminant pe care l-aţi citit vreodată. O carte a situaţiilor limită, ce nu poate fi lăsată din mână până la ultima filă.

Stoc epuizat

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

Cumparand acest produs veti castiga
13 Puncte in Puncte de Loialitate

Celebrul autor Adam Kennedy demonstrează prin acest roman cum se poate atinge perfecţiunea în genul thriller. Cartea a stat la baza filmului cu acelaşi nume, bucurându-se de un imens succes datorită abordării unei teme rămasă extrem de actuală.

Este povestea unor destine umane care adună la un loc toate piesele dominoului. Personajul principal, Roy Tucker, condamnat la mulţi ani de detenţie, este vizitat în închisoare de nişte bărbaţi misterioşi care îi fac o propunere tentantă. În schimbul unui serviciu pe care trebuie să-l îndeplinească, i se oferă libertatea şi implicit întoarcerea la soţie, care pentru Roy reprezintă totul, şi în acelaşi timp punctul său slab.

Un plan elaborat minuţios, la fracţiune de secundă. Numai că realitatea confirmă încă o dată că niciun plan nu este perfect, fiind suficient să cadă o singură piesă a dominoului pentru a se prăbuşi întregul edificiu.

Informații adiționale

Greutate0.31 kg
autor

colectie

editura

gen

,

varsta

coperta

softcover

format/marime

13 x 20 cm

numar pagini

240

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Principiul Dominoului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *