Reducere!

Totul se Plateste

James Hadley Chase

18,21lei

-10%

 

colecția roșu și negru

James Hadley Chase (1906-1985) a fost un renumit și prolific autor londonez de thrillere – a scris în jur de 80 de volume, dintre care mai mult de 20 au fost ecranizate. Primul său roman, „Nici o orhidee pentru Miss Blandish”, a fost considerat de George Orwell „un vis cu ochii deschiși, potrivit pentru o epocă a totalitarismului”.

Stoc epuizat

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

[wr_product_points_preview]

Există ceva pentru care cei mai mulți dintre noi ar face orice? Se pare că da: BANII. Mai ales dacă sunt mulți și vin toți odată.

Aproape un milion de dolari e o suma tentantă pentru Helen, soție de milionar falit, dar cu o asigurare de viață sănătoasă, și pentru Glyn Nash, șoferul.

Dester, fost producător celebru la Hollywood, își face asigurare de viață în favoarea soției sale.

Din pricina înstrăinarii dintre ei, cade în alcoolism, este concediat și nu mai poate fi de folos decât dacă moare. Pentru asta, soția își dă toată silința. Într-atât încât și Dester observă. Nemaiavând nimic de pierdut, se sinucide, anulând astfel asigurarea și fericirea bănoasă a complicilor. Dar Glyn și Helen mai au o șansă: să transforme sinuciderea în CRIMĂ. Tentant? Ușor? Merită?

Informații adiționale

Greutate0.25 kg
autor

colectie

editura

gen

,

varsta

coperta

softcover

format/marime

10,5 x 18 cm

numar pagini

280

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Totul se Plateste”

Adresa ta de email nu va fi publicată.