Calatorie in Propriul Corp

I. V. Chican

23,00lei

 

Prin această carte, I. V. Chican sugerează câteva trasee de a ne întoarce spre noi, de a ne înțelege chimia interioară, de a ne pregăti înainte de a intra pe… marea scenă a vieții.

Stoc epuizat

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

Cumparand acest produs veti castiga
23 Puncte in Puncte de Loialitate

Autorul încearcă prin această lucrare să lămurească cititorii asupra metodelor sale de tratament, diagnostic, interpretare etc. și să răspundă atât profanilor cât şi celor cu pregătire medicală, îndemnându-i pe aceştia din urmă la o abordare extrem de profundă a corpului uman: rezonanţă, psihic, gânduri, sentimente, tulburări emoţionale, blocaje energetice etc.

„Tot ceea ce v-am spus până acum nu reprezintă altceva decât mici ferestre și chei fine pentru a putea privi în corpul nostru și a încerca să pătrundem în interior folosind cheia potrivită. De altfel, aceasta este și tema cărții: să ne gândim la celălalt, să comunicăm cu el pe toate canalele, să-i înțelegem sentimentele, emoțiile și tulburările, să-i înțelegem toate mesajele și toate slăbiciunile, bolile și paradoxurile, inerția și confuzia, dar și dorințele lui. Acela este chiar cel de lângă noi: CORPUL NOSTRU. Nu poți fi bun și înțelegător cu alții dacă nu ai încercat mai întâi cu tine însuți.” – I. V. Chican

Informații adiționale

Greutate0.17 kg
autor

editura

varsta

coperta

softcover

format/marime

13 x 20 cm

numar pagini

128

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Calatorie in Propriul Corp”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *