Reducere!

Primele tale Propozitii − Dictionar Englez-Roman cu Ilustratii

Armelle Modéré

31,41lei

-10%

 

Primele tale propoziții − Dicționar englez-român cu ilustrații este un instrument ideal pentru copiii care încep să învețe limba engleză, atât la școală, cât și acasă.

Stoc epuizat

Marci:Corint

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

[wr_product_points_preview]

Primele tale propoziții − Dictionar ilustrat englez-român. Copiii care vor deschide această carte minunată vor învăța mai mult decât simple cuvinte într-o limbă străină. Ei vor putea să recunoască, să înțeleagă și să reproducă propoziții întregi.

Dicționarul îi învață pe copiii de vârstă preșcolară sau pe cei din primele clase cum să utilizeze cuvinte în diverse împrejurări, atât în limba engleză, cât și în limba română.

Structurați în funcție de subiect, toți termenii prezentați apar în contexte referitoare la activitatea de zi cu zi, astfel încât să fie ușor de recunoscut. Propozițiile-pereche – una în engleză, una în română – sunt însoțite de ilustrații color atrăgătoare, care fac sensul mai accesibil și învățarea mai atractivă în ambele limbi.

Acest dicționar ilustrat englez-român este un instrument ideal pentru copiii care încep să învețe limba engleză, atât la școală, cât și acasă.

Informații adiționale

Greutate0.34 kg
autor

ilustratie

editura

gen

,

coperta

softcover

format/marime

20,5 x 26 cm

numar pagini

128

varsta

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Primele tale Propozitii − Dictionar Englez-Roman cu Ilustratii”

Adresa ta de email nu va fi publicată.