Reducere!

Mic Atlas Zoologic

Zoe Partin

14,85lei

-10%

 

O prezentare, ilustrată color, a regnului animal, conținând capitole referitoare la: diversitatea animalelor, mediul de viață, ritmurile de viață, ocrotirea animalelor etc.

Stoc epuizat

Marci:Corint

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

Cumparand acest produs veti castiga
14 Puncte in Puncte de Loialitate

Micul atlas zoologic se adresează atât elevilor din învățământul primar, cât și celor din ciclul gimnazial, urmărind cu fidelitate conținutul programelor pentru clasele a VI-a și a VIII-a.
Lucrarea este bogat ilustrată, fiind structurată în așa fel încât să conțină maximum de informații în minimum de pagini. Prezentarea regnului animal, cu principalii reprezentanți, este însoțită de capitole privitoare la diversitatea animalelor, animalele și mediul lor de viață, varietatea înfățișării acestora, ritmurile lor de viață, comportamentul lor, rolul solului și al plantelor în viața animalelor, rolul animalelor în circuitul naturii și ocrotirea unor specii.
În premieră, este prezentat și un calendar al naturii care pune accentul pe influența variațiilor sezoniere asupra animalelor din țara noastră.
Micul atlas zoologic reprezintă un instrument util de lucru pentru învățători și pentru profesorii de biologie, ca și un ghid foarte prețios pentru cei interesați de cunoașterea fenomenelor și proceselor din natură.

Informații adiționale

Greutate0.1 kg
autor

coperta

softcover

editura

format/marime

16,5 x 23,5 cm

gen

,

limba

numar pagini

48

varsta