Reducere!

Bac 2020 Biologie Cls. IX-X

Silvia Olteanu, Camelia Voicu, Iuliana Tanur, Camelia Manea, Adriana Mihai, Cerasela Craciun, Anisoara Stroe

29,25lei

-10%

 

Lucrarea este avizata de Ministerul Educatiei Nationale prin OM 3022/08.01.2018
Lucrarea poate fi utilizata pentru pregatirea examenului de bacalaureat, fiind alcatuita în conformitate cu programa de examen.

Stoc epuizat

Marci:Corint

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

[wr_product_points_preview]

Biologie. Bacalaureat 2020. Noţiuni teoretice şi teste pentru clasele a IX-a şi a X-a se doreşte a fi un îndrumar în pregatirea absolvenţilor de liceu, în vederea susţinerii şi promovarii examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.
Prezentarea sistematizata a materiei studiate în clasele a IX-a si a X-a, inclusa în programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimuleaza procesul de învaţare logica, iar cele 64 de teste propuse permit exersarea şi autoevaluarea pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.
Prin accesibilitatea, acurateţea şi varietatea materialului pus la dispoziţia celor interesaţi, lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilitaţii de selectare a variantelor corecte de raspuns, de redactare a unor texte coerente şi corecte din punct de vedere ştiinţific, care sa confirme valoarea şi nivelul pregatirii individuale.

Informații adiționale

Greutate0.4 kg
Dimensiuni23 × 16.5 × 3 cm
autor

, , , , , ,

coperta

softcover

editura

limba

numar pagini

360