Reducere!

Risk Junior – Limba Romana

99,49lei

 

Lupta pentru comoara navigand pe mari si oceane! Ce mod minunat de a introduce copiii in marca iconica Risk. Jocul de societate Risk Jr. prezinta un joc usor de obtinut, o tema captivanta de pirati si opere de arta indraznete si colorate. Copiii isi muta jetonul de barca in jurul bordului de joc in cautarea unei comori ingropate in timp ce se lupta pentru controlul insulelor, urmarind sa adune cea mai multa prada pentru a castiga.
Jocul nu necesita citire, este rapid configurat si poate fi jucat in mai putin de 30 de minute.

2 în stoc

Marca:Hasbro

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

[wr_product_points_preview]

Jocul de societate Risk Junior este o modalitate excelenta de a introduce copiii in jocul de strategie al jocului clasic Risk. Jocul este destinat copiilor cu varsta peste 5 ani pentru 2 pana la 4 jucatori. Tema piratilor a jocului Risk Junior ii face pe copii sa-si mute jetoanele navei pirat in jurul bordului, concurand pentru comori si controlul insulelor.
Plasati, apasati, lansati! Pentru a lupta cu un alt jucator pentru a revendica o insula si comoara ei, jucatorii pun un zar in nava lor de pirati, apasa maneta si il lanseaza pentru a descoperi urmatoarea miscare.
Mutati piratii pe insule, aparati teritoriile si controlati comorile. Jucatorul cu cele mai multe comori si insule la sfarsitul jocului castiga.
Jocul Risk Jr. este o modalitate excelenta de a introduce copiii in clasicul joc de societate de strategie. Este un cadou minunat pentru copiii cu varsta de peste 5 ani. Include tablou de joc, 4 jetoane de nava, 2 zaruri, 32 jetoane de pirati (8 rosii, 8 galbene, 8 verzi, 8 albastre), 12 carti comori si ghid de joc.

Informații adiționale

Greutate0,6 kg
Dimensiuni33 × 27 × 4 cm
marca/producator

varsta