Reducere!

Spiridusii Bat si Sugubat in Misiune Secreta

Adriana Mitu

15,44lei

-14%

 

Prin intermediul povestilor si jocurilor reusim sa ne conectam cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multa usurinta la urechile si in sufletele lor.
Povestea si jocurile devin o punte de legatura intre nevoia parintelui sau a dascalului de a-l sprijini si educa pe copil si nevoia copilului de a se simti conectat pentru a invata lucruri noi sau pentru a depasi anumite situatii (temeri, lipsa increderii in sine, capacitatea de a empatiza, asumarea responsabilitatii, gestionarea emotiilor puternice si altele).

Stoc epuizat

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 250lei

  • 30 de zile pentru retur
Checkout securizat

[wr_product_points_preview]

Empatia inseamna capacitatea de a ne pune in situatia unei alte persoane si de a vedea lucrurile prin ochii acesteia, de a intelege ce simte si de a-i fi alaturi. Empatia sta la baza unui caracter moral, a unui comportament responsabil si ajuta la dezvoltarea unor relatii sanatoase si la rezolvarea conflictelor. Povestea „Spiridusii Bat si Sugubat in misiune secreta” le ofera copiilor un exemplu despre modul in care ar trebui sa se gandeasca la ce simt cei cu care interactioneaza si la consecintele propiilor actiuni.
Prin intermediul povestilor si jocurilor reusim sa ne conectam cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multa usurinta la urechile si in sufletele lor.

Informații adiționale

Greutate0,1 kg
autor

coperta

softcover

editura

format/marime

20 x 27 cm

gen

limba

numar pagini

32