Coș de cumpărături

Termeni si conditii

de utilizare a site-ului www.uzinadecarte.ro

1. Prevederi generale

Acesti Termeni si Conditii guverneaza utilizarea website-ului www.uzinadecarte.ro (denumit in continuare „Site-ul”). Prin utilizarea Site-ului confirmati ca acceptati si sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos, nu utilizati acest Site.

Site-ul www.uzinadecarte.ro este administrat de Uzina de Carte S.R.L. (denumita in continuare „Societatea” sau „Uzina de Carte”), societate romana cu sediul in Bucuresti, Drumul Funigeilor nr. 86, sector 5, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/9578/2014, Cod unic de inregistrare 33485573.

CONTACT:

Sediu: Bucuresti, Drumul Funigeilor nr. 86, sector 5

Tel: 0742 356 303

E-mail: comenzi@uzinadecarte.ro (pentru comenzi)

E-mail: reclamatii@uzinadecarte.ro (pentru reclamatii)

E-mail: contact@uzinadecarte.ro (pentru contact general)

Inainte de a lansa o comanda pe Site, vi se va solicita in mod specific sa acceptati Termenii si Conditiile, prin bifarea casutei aferente. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile in versiunea publicata pe Site-ul nostru, la momentul vizitei dvs.

2. Utilizarea Site-ului. Achizitionarea de produse/servicii de pe Site

Accesarea Site-ului www.uzinadecarte.ro este gratuita, navigarea in Site nefiind conditionata de inregistrarea ca utilizator.

Totusi, anumite servicii oferite de Site (e.g. primirea newsletterului www.uzinadecarte.ro sau verificarea comenzilor) pot fi accesate doar de utilizatorii inregistrati prin crearea un cont de utilizator pe Site.

Achizitionarea de produse/servicii de pe Site si inregistrarea ca utilizator se poate face doar daca acceptati expres si sunteti de acord cu prezentii Termeni si Conditii.

Achizitionarea de produse/servicii de pe Site poate fi facuta doar de cumparatori/utilizatori care au domiciliul/sediul in Romania.

Utilizatorii/cumparatorii persoane fizice trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti si sa aiba capacitatea de a-si asuma obligatiile prevazute in prezentii Termeni si Conditii si de a se conforma prevederilor acestora.

Utilizatorul/cumparatorul declara si confirma prin prezentul ca are domiciliul/sediul in Romania.

Utilizatorul/cumparatorul este responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor furnizate pe Site in vederea comandarii produselor de pe Site si/sau in vederea inregistrarii ca utilizator si accesului in contul sau de utilizator al Site-ului. Utilizatorul inregistrat este de acord sa pastreze confidentialitatea datelor de acces in cont si parolei. Este recomandabila folosirea unei parole complexe (combinatie de litere mici si majuscule, numere si simboluri). Utilizatorul inregistrat este responsabil pentru toate activitatile efectuate din contul sau de utilizator al Site-ului si trebuie sa notifice Societatea imediat ce afla despre o eventuala utilizare neautorizata a contului sau.

Uzina de Carte isi rezerva dreptul de a suspenda sau inchide conturi de utilizatori, de a bloca sau suspenda accesul pe Site, de a modifica sau elimina texte, comentarii, imagini,  sau de a refuza vanzarea de produse, in special daca noi consideram in mod rezonabil ca utilizati Site-ul nostru in orice mod care este contrar oricarora dintre acesti Termeni si Conditii sau intr-un mod daunator.

Produsele/serviciile afisate pe Site pot fi achizitionate in baza comenzilor primite pe Site sau la telefon.
Prin lansarea unei comenzi electronice pe Site sau a unei comenzi telefonice, utilizatorul/cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru achizitionarea produselor si plasarea comenzilor se vor urma etapele tehnice descrise pe Site. Indiferent de modalitatea prin care a fost plasata comanda, contractul se va considera incheiat doar dupa ce www.uzinadecarte.ro confirma Utilizatorului/cumparatorului prin e-mail acceptarea respectivei comenzi.

3. Descrierea produselor

Societatea depune toate eforturile pentru a descrie in mod cat mai precis produsele oferite. Cu toate acestea, Uzina de Carte nu garanteaza ca descrierile produselor sau alte informatii in legatura cu produsele sunt precise, fara erori, complete sau curente. De asemenea, fotografiile de pe Site au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Datele tehnice prezente pe Site au doar un caracter informativ si Societatea nu garanteaza ca sunt prezentate toate datele tehnice aferente produsului respectiv.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica preturile si datele tehnice de pe Site fara notificare prealabila.

4. Preturile produselor/serviciilor si metode de plata

Preturile produselor/serviciilor afisate pe Site reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 5% sau 19%, aplicabila in Romania), cu exceptia cazului in care pe Site este prevazut altfel.

Produsele/serviciile comandate pot fi platite printr-una din urmatoarele metode de plata:

a. transfer bancar (ordin de plata);

b. card online;

c. numerar/cash la livrare, cu exceptia cartilor electronice si prestarilor de servicii.

5. Livrarea produselor

5.1. Produse fizice

Cumparatorul/utilizatorul inregistrat alege metoda de livrare a produselor comandate.

Livrarea produselor se poate face:

 • prin curierat rapid;
 • prin ridicarea lor de la sediul Societatii.

Taxele de livrare sunt stabilite in functie de zona si vor fi calculate in functie de codul postal introdus de cumparator.

  Pentru comenzi mai mari de 250 de lei costul de baza al livrarii este gratuit, adaugandu-se doar taxa de greutate unde este cazul.

  In principiu, termenele de livrare sunt:

  • prin curierat rapid minim 2 zile lucratoare pentru livrarea in Bucuresti si 3 zile lucratoare pentru provincie.

  Pentru unele produse care se regasesc doar pe stocul furnizorului, termene de livrare pot fi mai mari.

  In cazul in care exista diferente intre termenele de livrare prevazute in prezentii Termeni si Conditii si termenele afisate pe Site, acestea din urma vor fi aplicabile.

  5.2. Carti electronice

  Cartile electronice se livreaza prin descarcarea lor de pe Site, de catre Utilizatorul inregistrat/cumparator, dupa efectuarea platii.

  Prin accesarea optiunii de download (descarcare) a cartii electronice inainte de expirarea termenului de retragere de 14 zile prevazut la pct. 6 de mai jos:

  • Utilizatorul inregistrat/cumparatorul isi da acordul expres si solicita Societatii ca prestarea serviciului (furnizarea de continut digital, respectiv furnizarea cartii electronice) sa inceapa in timpul perioadei de retragere; si
  • Utilizatorul inregistrat/cumparatorul confirma ca a luat cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere.

  5.3. Prestari de servicii

  In cazul prestarilor de servicii, prin semnarea acestor Termeni si conditii:

  • Utilizatorul inregistrat/cumparatorul solicita Societatii si isi da acordul expres ca executarea contractului de catre Societate sa inceapa in timpul perioadei de retragere; si
  • Utilizatorul inregistrat/cumparatorul a luat la cunostinta faptul ca isi pierde dreptul de retragere prevazut la pct. 6 de mai jos dupa executarea completa a contractului de catre Societate.

  6. Dreptul de retragere

  6.1. Perioada de retragere

  Cu exceptia cazurilor prevazute la pct. 6.6 de mai jos si in conditiile prevazute la pct. 6.2 de mai jos, Utilizatorul inregistrat/cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la pct. 6.5 de mai jos.

  Perioada de retragere mentionata mai sus expira in termen de 14 zile de la:

  a. data incheierii contractului, in cazul contractului de prestari de servicii;

  b. ziua in care Utilizatorul inregistrat/cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Utilizatorul inregistrat/cumparator (denumita in continuare „Terta parte”), intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractului de vanzare, sau in cazul in care Utilizatorul inregistrat/cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care Utilizatorul inregistrat/cumparatorul sau o Terta parte intra in posesia fizica a ultimului produs.

  6.2. Exercitarea dreptului de retragere

  Inainte de expirarea perioadei de retragere prevazuta la pct. 6.1 de mai sus, Utilizatorul inregistrat/cumparatorul se poate retrage din contract informand Societatea cu privire la decizia sa de retragere din contract.

  Informarea se poate face:

  a. prin folosirea modelului de formular de retragere prevazut in Anexa 1;

  b. prin orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

  Se considera ca Utilizatorul inregistrat/cumparatorul si-a exercitat dreptul de retragere in perioada de retragere mentionata la pct. 6.1 de mai sus in cazul in care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisa de catre Utilizatorul inregistrat/cumparator inaintea expirarii perioadei respective.

  Pentru a beneficia de dreptul de retragere, Utilizatorul inregistrat/cumparatorul are urmatoarele obligatii:

  • sa returneze produsul cumparat in starea in care i-a fost livrat, in stare de functionare si nedeteriorat;
  • in plus, in cazul in care produsul este o carte tiparita, aceasta trebuie returnata in starea in care a fost primita, sa nu aiba paginile sau coperta rupte, indoite sau rufarite, sa nu fie mazgalita sau scrisa.

  6.3. Efectele retragerii

  Exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale, dupa caz:

  a. de a executa contractul;

  b. de a incheia contractul, in cazul in care Utilizatorul inregistrat/cumparatorul a efectuat o comanda.

  6.4. Obligatiile Societatii in cazul retragerii

  Societatea va rambursa sumele pe care le-a primit drept plata din partea Utilizatorului inregistrat/ cumparatorului, inclusiv, daca e cazul, costurile livrarii, in termen de 14 zile de la data la care este informata de decizia de retragere din contract a Utilizatorului inregistrat/cumparatorului in conformitate cu pct. 6.2 de mai sus. Societatea poate amana rambursarea pana la data la care au fost receptionate produsele care au facut obiectul vanzarii sau la momentul primirii unei dovezi din partea cumparatorului conform careia acesta a trimis produsele catre Societate, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

  Sumele sus-mentionate vor fi returnate Utilizatorului inregistrat/cumparatorului prin aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Utilizatorul inregistrat/cumparator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care acesta din urma a fost de acord cu o alta modalitate de plata.

  Societatea nu este obligata sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care Utilizatorul inregistrat/cumparatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Societate.

  6.5. Obligatiile consumatorului in cazul retragerii

  Cu exceptia cazului in care Societatea s-a oferit sa preia ea insasi produsele, Utilizatorul inregistrat/cumparatorul are obligatia sa returneze produsele fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Societatii decizia sa de retragere din contract in conformitate cu pct. 6.2 de mai sus.

  Utilizatorul inregistrat/cumparatorul suporta costurile legate de returnarea produselor.

  In conformitate cu art. 14 alin. 3 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2014 consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

  In cazul prestarilor de servicii, Utilizatorul inregistrat/cumparatorul va plati Societatii o suma proportionala cu ceea ce i s-a furnizat pana la momentul in care Utilizatorul inregistrat/cumparatorul a informat Societatea cu privire la exercitarea dreptului de retragere, in raport cu acoperirea totala a contractului. Suma proportionala care trebuie platita Societatii de catre Utilizatorul inregistrat/cumparator este calculata pe baza pretului total convenit in contract.

  6.6. Exceptari de la dreptul de retragere

  Sunt exceptate de la dreptul de retragere urmatoarele:

  a. contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor;

  b. furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de Utilizatorul inregistrat/ cumparator sau personalizate in mod clar;

  c. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

  d. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

  e. furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

  f. furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

  g. furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;

  h. furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material (furnizarea cartilor electronice).

  7. Proprietatea intelectuala

  Denumirea Uzina de Carte si logo-ul asociat este marca inregistrata si nu pot fi folosite decat cu acordul prealabil scris al proprietarului si numai in legatura cu produsele sau serviciile Societatii. Este interzisa utilizarea marcilor, logo-uri si continutului afisat pe Site-ul Uzina de Carte fara acordul prealabil scris al proprietarilor.  Nicio prevedere din acesti Termeni si Conditii si nicio informatie de pe Site nu pot fi interpretate ca acordand orice licenta sau drept de utilizare a oricarei marci, logo sau continut afisate pe Site fara acordul scris al Societatii sau al proprietarului acestora.

  Continutul si design-ul uzinadecarte.ro, precum si orice alte materiale afisate pe Site sau care sunt furnizate utilizatorului/cumparatorului (e.g. fotografii, ilustratii, elemente grafice, articole, descrieri produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau partenerilor Societatii si/sau colaboratorilor Societatii. Utilizarea Site-ului nu acorda Utilizatorului/cumparatorului niciun drept asupra continutului, imaginilor, informatiilor, materialelor sau datelor la care acestia au acces pe Site. Utilizatorul inregistrat/cumparatorul nu poate utiliza, transmite, reproduce sau permite altor persoane sa utilizeze, sa transmita sau sa reproduca materialele afisate pe Site fara acordul scris prealabil al Societatii si/sau al proprietarului informatiilor respective.

  8. Reclamatii privind incalcarea dreptului de proprietate intelectuala

  Societatea respecta dreptul de proprietate intelectuala al tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa ne transmiteti  o notificare in acest sens, furnizandu-ne urmatoarele informatii: numele si prenumele dvs, adresa, telefon si e-mail, descrierea lucrarii protejate de dreptul de proprietate intelectuala incalcat, unde se afla materialul care incalca dreptul de proprietate intelectuala, confirmarea faptului ca sunteti proprietarul operei sau reprezentantul autorizat al acestuia si ca notificarea de incalcare este intemeiata.

  Comunicarea poate fi transmisa prin email la adresa reclamatii@uzinadecarte.ro sau la adresa de corespondenta din sectiunea Contact a Site-ului.

  9. Datele personale

  Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Uzina de Carte are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care cumparatorii/utilizatorii le furnizeaza.

  Pentru cumpararea de produse/servicii de pe Site si, dupa caz, pentru inregistrarea ca utilizator al Site-ului Utilizatorul/cumparatorul va trebui sa furnizeze date personale dupa cum acestea sunt solicitate in cadrul Site-ului (e.g. nume si prenume, domiciliu, adresa de email, telefon, care sa permita, dupa caz emiterea facturii, livrarea comenzii si identificarea acestuia ca utilizator al Site-ului).

  Cumparatorul si utilizatorul inregistrat sunt raspunzatori de corectitudinea si acuratetea datelor furnizate si pentru actualizarea acestor date ori de cate ori este cazul.

  Societatea va lua toate masurile pentru a asigura confidentialitatea datelor personale furnizate de utilizatori/cumparatori, protejandu-le impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala, folosind, in acest scop mijloace tehnice adecvate in conformitate cu prevederile legii. Societatea nu poate fi tinuta responsabila pentru diseminari de date personale cauzate de fapte sau acte ale cumparatorului/utilizatorului, sau de situatii care exced controlului Societatii.

  Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea cumparatorilor/utilizatorilor cu privire la  comanda si livrarea catre acestia a produselor comandate.

  Politica privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, afisata pe Site, detaliaza drepturile cumparatorilor/utilizatorilor inregistrati cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

  10. Comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

  Utilizatorii pot posta comentarii si pot trimite sugestii,  cu conditia ca continutul materialelor transmise sa nu incalce prevederile legale, dreptul persoanelor la viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, sa nu fie ilegal, obscen, amenintator, defaimator, rasist, discriminator, instigator, sa nu contina virusi, comunicari comerciale, politice, mesaje colective sau vreo forma de spam.

  Uzina de Carte are dreptul, fara a fi obligata in acest sens, de a monitoriza, elimina sau modifica orice continut postat de utilizatori sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Uzina de Carte nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Uzina de Carte are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

  Odata cu postarea de comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Site, transmitatorul continutului respectiv transmite Societatii drepturile de proprietate intelectuala asupra materialelor postate, in mod neexclusiv, pe toata durata protectiei dreptului de autor si irevocabil. Prin postarea de comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Site, transmitatorul continutului respectiv ii da dreptul Societatii de a folosi numele sau in relatie cu materialele postate, garanteaza ca detine dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor postate si/sau ca are dreptul sa le posteze si sa le distribuie catre terti, ca materialele postate nu incalca nicio lege si nu incalca drepturile unor terte persoane.

  Societatea are dreptul de a transmite, adapta, modifica, reproduce, publica si distribui materialele postate de utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa si in orice teritoriu geografic.

  Uzina de Carte nu este responsabila si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre terte parti pe Site.

  11. Limitarea responsabilitatii

  Uzina de Carte nu este raspunzatoare pentru nici un fel de daune, de orice natura, rezultate din utilizarea Site-ului, a produselor/serviciilor oferite prin intermediul Site-ului sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora.

  Site-ul uzinadecarte.ro, toate serviciile, continutul, materialele, functiunile sunt furnizate „asa cum sunt”, fara nicio garantie cu privire la accesul neintrerupt, fara erori sau cu privire la remedierea eventualelor defectiuni sau cu privire la disponibilitatea, acuratetea, corectitudinea datelor, informatiilor sau a altui continut al Site-ului.

  Uzina de Carte  nu este responsabila pentru nici o intarziere sau eroare, pierdere sau dauna rezultand, direct sau indirect, din cauze care nu depind de culpa sa, inclusiv dar fara a se limita la, erori de functionare a echipamentului tehnic al Societatii, intreruperea serverelor, deficiente ale conexiunii la internet sau la telefon, virusi, accesul neautorizat in sistemele Societatii sau ale furnizorilor/partenerilor acesteia, erori de operare, etc. Daca utilizatorul/cumparatorul nu este multumit de Site, nu trebuie sa-l mai acceseze/utilizeze.

  Societatea incearca sa se asigure ca informatiile postate pe Site sunt corecte, complete si actualizate. Societatea isi rezerva dreptul de a schimba sau corecta orice informatie postata pe Site oricand si fara informare/notificare prealabila. Societatea nu ofera nicio garantie ca informatiile postate pe Site sunt corecte, precise, exacte si complete si nu este raspunzatoare pentru omisiuni sau inexactitati cu privire la orice informatie furnizata pe Site (inclusiv disponibilitatea produselor prezentate pe Site).

  Uzina de Carte, asociatii, administratorii, directorii sau angajatii sai, agentii sau furnizorii de continut pe Site nu vor fi raspunzatori pentru nicio dauna intervenita direct sau indirect ca urmare a utilizarii sau imposibilitatii de a utiliza Site-ul sau continutul sau materialele si functiunile aferente sau ca urmare a furnizarii de catre utilizatori de informatii pe Site si nu sunt raspunzatori de continutul postat de utilizatori pe Site sau de continutul transmis de sau primit de la utilizatori sau orice alta persona pe sau prin intermediul Site-ului.

  12. Despagubiri

  Utilizatorul/cumparatorul este de acord sa apere si sa despagubeasca Uzina de Carte, asociatii, administratorii, directorii, angajatii si agentii Societatii pentru orice pretentii, daune, costuri si cheltuieli, inclusiv cheltuieli de judecata si avocatiale, intervenite ca urmare a utilizarii de catre ei a Site-ului, a transmiterii de comunicari, mesaje, articole si orice alte informatii sau materiale pe Site sau ca urmare a incalcarii de catre acestia a legii, a drepturilor unor terti si/sau a acestor Termeni si Conditii.

  13. Forta majora

  Uzina de Carte  nu este responsabila pentru nici o intarziere sau eroare, pierdere sau dauna rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa sa, precum si din cauze de forta majora. Forta majora reprezinta orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil. 

  Forta majora exonereaza partile contractante de indeplinirea obligatiilor, pe toata perioada in care aceasta actioneaza. Reluarea efectuarii operatiunilor specifice executarii contractului va avea loc de indata ce cazul de forta majora inceteaza.

  14. Publicitate

  Uzina de Carte poate posta reclame la produsele/serviciile comercializate si la produsele si serviciile unor terte persoane.

  15. Modificari 

  Societatea isi rezerva dreptul de a modifica, completa sau elimina oricand orice clauza a acestor Termeni si Conditii, total sau partial. Orice modificare a acestor Termeni si Conditii va fi efectiva de la data postarii.

  Intrucat prezentii Termeni si Conditii, inclusiv Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal, pot fi modificate, utilizatorii/cumparatorii sunt rugati sa le revada periodic. In conditiile in care utilizatorii/cumparatorii nu sunt de acord cu prevederile acestora, nu trebuie sa mai acceseze/foloseasca serviciile www.uzinadecarte.ro. Utilizarea in continuare a Site-ului si a serviciilor oferite de Site dupa postarea oricarei astfel de modificari va fi interpretata ca o acceptare a acestor modificari.

  16. Incetare

  Uzina de Carte poate termina, schimba sau suspenda orice portiune a Site-ului sau serviciile oferite pe Site si poate restrictiona, suspenda sau bloca accesul tertilor la Site si servicii fara notificare prealabila.

  17. Legislatia aplicabila

  Relatia dintre Uzina de Carte si cumparatori/utilizatori, precum si acesti Termeni si Conditii sunt guvernate de legea romana, in principal de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

  In caz de diferende intre parti se va incerca intai rezolvarea pe cale amiabila. In cazul in care  nu se ajunge la o intelegere, litigiile dintre parti se vor supune instantelor judecatoresti competente din Bucuresti.

  Anexa 1

  Formular de retragere

  (Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract)

  Catre: Uzina de Carte SRL

  Adresa: Bucuresti, Drumul Funigeilor nr. 86, sector 5

  Tel: 0742 356 303

  E-mail: contact@uzinadecarte.ro

  Va informez/Va informam* prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra* din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse*/prestarea urmatoarelor servicii*:

  _______________________________________________________________________

  _______________________________________________________________________

  comandate la data*/primite la data*: ________________________

  Numele consumatorului (consumatorilor):

  __________________________________________________

  __________________________________________________

  Adresa consumatorului (consumatorilor):

  __________________________________________________

  __________________________________________________

  Semnatura consumatorului (consumatorilor)**:

  ________________________________

  ________________________________

  Data  ____________

  ____________________________________

  * A se elimina mentiunea inutila, dupa caz

  ** Doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie

   

  Livrare GRATUITA

  Pentru toate comenzile ce depasesc 250lei

  Retur gratuit 30 de zile

  Aveti 30 de zile pentru returul produsului

  Checkout Securizat 100%

  MasterCard / Visa